ROTI7-BT, 700W, IP24, Elektroninis konvekcinis patalpų šildytuvas

Kaina: 281 € Į krepšelį

Prekės aprašymas:

ROTI šildytuvai yra nerūdijantys, juos galima naudoti esant sausoms ar drėgnoms oro sąlygomis - turi IP24 apsaugos klasę. Taip pat jie tinka visiems namo arba vasarnamio kambariams. Šildytuvai gaminami keturių skirtingo galingumo klasių, kas suteikia galimybę pritaikyti juos daugeliui kambarių dydžiams ir poreikiams. Prijungimui prie tinklo gaminiai komplektuojami su komutacine dėžute.
ROTI šildytuvų termostatai yra elektroniniai, jie yra ypatingai tikslūs ir veikia visiškai tyliai. Termostatas greitai reaguoja į temperatūros pokyčius kambaryje, kas taupant energiją ir pagerinant gyvenimo komfortą, užtikrina pastovią temperatūrą kambaryje (tikslumas - +/- 0,2 °C).
Kai kambarys yra paliktas tuščias ilgesniam laikui, ROTI energijos taupymo režimas sumažina papildomas elektros išlaidas. Paprasčiausiai įmontuokite pastate, bet kurioje vietoje, įjungimo/išjungimo mygtuką arba laiko relę, ir įjunkite juo bet kurią patalpoje esančią fazine liniją į atitinkamą termostato kontaktą, kad aktyvuoti kintamą 2-20°C temperatūros kritimą.
Eksploatuojant normaliomis sąlygomis ROTI šildytuvo paviršiaus temperatūra vidutiniškai žemesnė nei 70°C. 
Papildomą techninę informaciją rasite informaciniame buklete.

 

Informacinis bukletas

Montavimo instrukcija

Grįžti atgal

Susisiekti su mumis





GMF trading
Adresas: Vilnius
Telefonas: +370 699 25156
El.paštas: prekyba@gamifa.lt 
Visos teisės saugomos (C) UAB "Gamifa"
Sprendimas: e-svetaines.lt